18
Joi, Iul
0 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au desfășurat o acțiune cu scopul de a prevenii accidentele rutiere datorate nerespectării prevederilor legale de către conducătorii auto, dar și pietoni, în cursul serii de 26 mai a.c..

 Au fost efectuate opriri în trafic și testări cu aparatele etilotest, fiind constatate 2 infracțiuni rutiere, aplicate 15 sancțiuni contravenționale și reținute 2 certificate de înmatriculare.

 Exemplu semnificativ:

 În data de 26 mai a.c., în jurul orei 22.50, polițiștii au interceptat un autoturism pe DJ150, în localitatea Soporul de Câmpie, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din comuna Mociu.

 Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etolotest i-a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh