27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Isprava s-a petrecut cu ocazia primirii de către organele de ordine din fostul oraș metalurgic, a copiilor din tabăra de vară organizată de două parohii ortodoxe din oraș. Și i-a distrat grozav pe micuți, care s-au bucurat mult de primirea călduroasă din partea polițiștilor..

În perioada 18-19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au desfășurat activități interactiv-preventive, alături de micuții participanți la tabăra de vară organizată de Parohiile Ortodoxe nr. 2 și 5, din municipiu.

În scopul prevenirii victimizării lor, polițiștii le-au prezentat acestora informații utile despre regulile de circulație, dar și despre importanța adoptării unor comportamente nonviolente.

Întâlnirile au fost interactive, micuții manifestând numeroase curiozități referitoare la profesia de polițist și activitățile derulate de polițiști și au fost încântați să viziteze sediul unității de poliție, să observe îndeaproape autospecialele și aparatura utilizată de specialiștii criminaliști. Unii și-au murdărit și mânuțele pentru a-și vedea amprentele, iar polițiștii le-au explicat importanța acestora pentru prinderea infractorilor.

Copiii din tabără s-au bucurat de modul în care i-au primit polițiștii și au plecat simțindu-se mai apropiați de apărătorii legii. 

Astfel de acțiuni sunt binevenite pentru educarea copiilor în spiritul evitării problemelor legate de violența sub toate formele ei, respectarea regulilor de circulație și pentru a face cunoștință cu dotările poliției, despre care ei au informații doar din filme.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh