16
Ma, Apr
13 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și evadare.

 

Astfel, la data de 5 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august 2023, în timp ce se afla în stare de arest la domiciliu, fiind trimisă în judecată de către D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj pentru săvârșirea unor infracțiuni similare, persoana bănuită ar fi deținut și comercializat aproximativ 200 de grame de drog de mare risc (3-CMC) și ar fi efectuat operațiuni de stocare-depozitare, manipulare și distribuire a 385 de grame substanță psihoactivă (2 MMC).

 

De asemenea, în aceeași perioadă, persoana ar fi încălcat, în mod repetat, obligațiile impuse de măsura arestului la domiciliu, părăsind localitatea.

 

În cursul zilei de astăzi, 6 septembrie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de persoana bănuită.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

La activități au participat jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

IPJ Cluj

FOTO: Arhivă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh