20
Sam, Iul
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore doi minori, de 15 și 17 ani, din municipiul Turda, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, respectiv complicitate la infracțiunea de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt.

 

Astfel, la data de 27 august a.c., în jurul orei 02.50, cei doi tineri ar fi sustras o motocicletă aflată parcată pe stradă, pe care, cu ajutorul unui moped, ar fi tractat-o într-o altă zonă din municipiul Turda.

Ulterior, la aceeași dată, tânărul de 15 ani ar fi condus motocicleta în municipiul Turda.

De asemenea, din cercetări a rezultat că în aceeași zi acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-o societate comercială.

Motocicleta a fost recuperată și restituită proprietarului.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, iar în baza probatoriului administrat au emis o ordonanță de reținere pe numele celor doi.

La expirarea măsurii, aceștia au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh