18
Vi, Oct
8 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inspectoratul Județean de Poliție a transmis mass media bilanțul activității desfășurate timp de trei ore la Câmpia Turzii.

Așa cum am informat zilele trecute, aproximativ 40 de polițiști, jandarmi și specialiști au desfășurat o acțiune de amploare în municipiul Câmpia Turzii și localitățile adiacente.

La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică și rutieră, atât din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, cât și din cadrul Poliției municipiului Turda. Aceștia au fost sprijiniți de serviciile de investigații criminale, investigare a criminalității economice, acțiuni speciale, arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și de efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Scopul principal al acestei acțiuni a fost prevenirea și combaterea infracționalității stradale, verificarea persoanelor aflate sub măsuri judiciare sau urmărite în temeiul legii, prevenirea comerțului ilicit și a transporturilor rutiere ilicite, precum și controlul deținătorilor de arme și al cetățenilor străini.

În acțiune au fost implicați și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului General pentru Imigrări, ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală și ai Direcției Județene de Evidență a Populației.

În urma activităților desfășurate, au fost legitimate 352 de persoane și verificate 112 autovehicule, fiind retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, au fost verificate persoane aflate sub efectul măsurilor judiciare, precum și persoane urmărite în temeiul legii sau care se sustrag cercetărilor.

În cadrul aceleiași acțiuni, au fost verificați 39 de agenți economici și 30 de producători agricoli.

Totodată, au fost efectuate 32 de testări cu aparatul etilotest și aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

IPJ Cluj informează că această acțiune face parte dintr-un set de măsuri continue implementate de Poliția Română, menite să mențină un climat de siguranță publică și să descurajeze activitățile infracționale.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj continuă să monitorizeze atent situația din teritoriu, asigurându-se că măsurile preventive și de combatere a infracționalității sunt aplicate cu rigurozitate, dau asigurări oamenii legii.

-------------------

În video, cel care vorbește este comisar de poliție Liviu Adrian Prața, împuternicit șef Birou Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh