20
Joi, Iun
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La  data de 28.09.2016, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, Postul de Poliţie Comunală Aiton, au dispus începerea urmăririi penale împotriva unui bărbat de 42 ani, din comuna Aiton, sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

În fapt, acesta în noaptea de 07/08.09.2016 a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea unui imobil din Aiton, de unde a sustras o scară metalică și un prelungitor electric tip rolă de 40 m, creând un prejudiciu în valoare de 550 de lei.

De asemenea, la data de 15.09.2016, în jurul orelor 22:30,  s-a deplasat în extravilanul satului Aiton, iar dintr-o cultură de porumb care nu îi aparţinea, folosindu-se de un atelaj hipo, a sustras şi distrus porumb în valoare de 700 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh