29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Cluj, Serviciul de Investigații Criminale  solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea a trei persoane implicate într-o altercaţie.

În 27 octombrie 2016, în jurul orelor 18.30, pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, pe trotuarul din faţa unui magazin pe partea complexului comercial, între un bărbat de 53 de ani pe de o parte şi doi tineri şi o tânără pe de altă parte, a avut loc o altercaţie verbală. În urma altercaţiei, bărbatul a fost împins de cei doi tineri, s-a dezechilibrat iar în urma căderii şi-a pierdut cunoştinţa fiind internat de urgenţă într-o unitate medicală.

Pentru identificarea celor în cauză şi, implicit, pentru soluţionarea favorabilă a cauzei, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi informaţii utile.

 

 

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh