17
Lun, Iun
9 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sezonul spargerilor de magazine continuă la Turda. Un magazin de electrocasnice de la parterul blocului din spatele grupului statuare „Horia, Cloșca și Crișan” din cartierul Oprișani a fost spart în noaptea din 1 spre 2 noiembrie.

La acea dată, în jurul orei 23:30, Politia municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns, prin efracție, într-un magazin de pe strada Lianelor, din Turda, de unde a sustras două aparate de cafea, cauzând un prejudiciu de circa 1.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea persoanei implicate și tragerea acesteia la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cu doar două seri înaintea acestui eveniment, alte două magazine din Turda, Altex și Succes, au fost sparte, autorul infracțiunilor cauzând, conform organelor de anchetă, prejudicii de circa 51.000 lei, adică peste o jumătate de miliard lei vechi. Autorul Spargerilor de la Altex și Succes a fost reținut a doua zi în Cluj-Napoca, pe numele acestuia Judecătoria Turda emițând un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh