16
Ma, Iul
2 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au reţinut, pentru 24 de ore, două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de azi, pe numele celor două persoane au fost emise mandate de arestare preventivă.

În fapt, în perioada septembrie - octombrie a.c., cei doi, un tânăr de 18 ani şi o tânără de 26 de ani, din Turda, ar fi sustras fier vechi din incinta unei foste fabrici de pe strada Ştefan cel Mare, din Turda, exercitând acte de violenţe asupra celor care ar fi încercat să oprească activitatea ilicită.

Astfel, două persoane, între care şi administratorul firmei care are ca obiect de activitate paza în incinta fostei fabrici, ar fi fost ameninţate si agresate de cei în cauză.

În urma probatoriului administrat, la data de 7 noiembrie a.c. cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Azi, magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh