19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de agenți de poliție de ordine publică, rutieră și transporturi, din Poliția Română.

Candida
ții se vor prezenta la sediul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, situat în municipiul Cluj-Napoca, strada Corneliu Coposu nr. 89-91, jud.Cluj,  începând cu ora 08.45, accesul către sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.30.

Candidaților care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituției de învățământ unde se susține proba.

Proba scrisă va începe la ora 10.30, în intervalul orar 09.45-10.30, urmând să se desfășoare activitățile pregătitoare susținerii probei scrise.

Accesul candidaților la locația unde se susține proba scrisă și verificarea identității în sala de concurs se realizează prin prezentarea de către aceștia a cărții de identitate, în lipsa acestui document candidaților nu li se va permite accesul în sala de concurs, urmând a fi declarați “neprezentat”.

Candidații vor avea asupra lor numai documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul. 

Candidaților li se interzice accesul în instituția de învățământ cu telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.

Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).
Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

http://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-privind-planificarea-nominala-a-candidatilor-la-proba-scrisa-si-tabelul-cu-repartizarea-candidatilor-pe-sali

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh