19
Joi, Mai
31 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ÎMPIEDICAREA SAU ÎNGREUNAREA CIRCULAŢIEI  – CONSTITUIE INFRACȚIUNE

 Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, faptă prevăzută de Codul penal.

În fapt, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 15:15, două autoturisme au îngreunat/împiedicat circulația mijloacelor de transport în comun prin staționări neregulamentare pe strada Emil Racoviță, din Cluj-Napoca.

În cauză se efectuează verificări pentru identificarea conducătorilor auto și luarea măsurilor legale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

Poliţiştii iau măsuri ferme pentru responsabilizarea conducătorilor auto şi pentru a preveni îngreunarea sau blocarea traficului prin nerespectarea unor reguli simple de circulaţie.

 

 

 

Respectaţi regulile de circulaţie, precum şi pe ceilalţi participanţi la trafic!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh