25
Ma, Iun
40 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii clujeni au reţinut patru bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi şantaj.

Pe numele celor patru au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

La data de 18 decembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti,  patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, din Floreşti, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi proxenetism.

Ulterior, respectiv la data de 19 decembrie a.c., faţă de cei patru au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca.

În fapt, în perioada august-noiembrie a.c., un bărbat, de 27 de ani, din Floreşti, ar fi obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră de 16 ani. Totodată, acesta ar fi înlesnit activitatea prin asigurarea clienţilor.

De asemenea, în perioada noiembrie-decembrie a.c., acesta ar fi solicitat unui bărbat sumele de 3.000, 500 şi 6.000 de euro sub pretextul că atât el, cât şi alţi angajaţi ai acestuia, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora. Totodată, cel în cauză i-ar fi solicitat bărbatului bani pentru a nu divulga aceste informaţii.

Persoana vătămată ar fi fost constrânsă prin ameninţări şi agresiuni fizice.

Acţiunile bărbatului de 27 de ani ar fi fost sprijinite de ceilalţi trei bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore, aceştia fiind cercetaţi pentru complicitate la infracţiunile de şantaj şi proxenetism.

Activitatea poliţiştilor din Floreşti a fost sprijinită de poliţiştii din cadrul serviciilor  Criminalistic şi Acţiuni Speciale. De asemenea, acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj.

 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh