16
Dum, Iun
34 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din Turda au efectuat 8 percheziţii domiciliare şi au reţinut 6 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

De asemenea, peste 76.000 de ţigarete de contrabandă au fost confiscate în urma percheziţiilor efectuate.

La data de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, cu sprijinul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice şi de acţiuni speciale, au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Turda, la persoane bănuite de comercializare ilegală de ţigarete provenind din contrabandă.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite 76.087 de ţigarete care nu aveau aplicate timbru de marcaj pentru produs accizabil provenind din România, fiind  ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Opt persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 67 de ani, din Turda, bănuite de comitere sau implicare în activităţi ilicite cu ţigarete, au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Turda pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, faţă de cele 8 persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, 6 dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi urmează a fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Cluj.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh