19
Vi, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Conducerea Salinei Turda anunță noi tarife începând de azi: „Dragi turiști, vă informăm că începând cu data de 15.06.2021 tarifele se modifică. Noile tarife sunt disponibile aici: https://www.salinaturda.eu/vizitare-si-tarife/turda
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!”, au postat cei de la Salina Turda pe pagina oficială de Facebook. 
Astfel, începând de marți, 15 iunie, tariful pe persoană pentru vizită turistică în Salina Turda este de 50 lei pentru adulți, de luni până vineri, și 60 lei în zilele de sâmbătă și duminică, precum și în sărbătorile legale. Pentru pensionari, copii, elevi și studenți, tariful de intrare este de 30 de lei. Pentru cei care optează să achiziționeze un abonament de minim 7 zile, tariful pe zi de persoană este de 40 lei pentru adulți și 25 de lei pentru pensionari, copii, elevi și studenți. La Salina Turda există și alte tarife pentru servicii de agrement și parcare, care pot fi consultate la link-ul precizat mai sus. Toate aceste tarife conțin Taxa pe Valoarea Adăugată (TVA).
Programul de funcționare al celui mai important obiectiv turistic turdean este: Luni-Duminică între orele 09:00-17:00, ultima intrare la ora 16:00.
Pin It