03
Dum, Mar
13 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

UNTWO-1Ministerul Economiei și Autoritatea Naţională pentru Turism au Conferinţa Internaţională de Turism, la București, având ca temă ”Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice, oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului”, în perioada 3 – 5 iulie 2013. În cadrul evenimentului, a fost inclusă și ceremonia de semnare a Declaraţiei de la Bucureşti privind aderarea la Codul de Etici în Turism al Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNTWO) de către reprezentanţii industriei turistice din România.

UNTWO-2După închiderea conferinței internaționale, o parte dintre participanți, printre care jurnaliști specializați și reprezentanți ai Organizației Mondiale de Turism, au fost duși în vizită la principalele obiective turistice din mai multe zone ale țării noastre. După ce au vizitat destinații turistice ca Delta Dunării, Sinaia, Bran, Brașov, biserica fortificată din Prejmer, monument inclus în lista Patrimoniului Mondial Unesco, Sighișoara, oaspeții străini au poposit la Salina Durgău Turda, unul dintre obiectivele din România cu cel mai mare succes la turiști din ultimii ani.

De la Turda, ziariștii și reprezentanții Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO) au plecat spre cetatea Alba Iuliei urmând ca duminică, 7 iulie 2013 să mai viziteze Sibiul, cu muzeul Astra, cetatea Vauban iar apoi mănăstirea Cozia.

Luni, delegația își va încheia vizita în România.

Pin It