20
Sam, Iul
3 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

salina-2Primăria Municipiului Turda a fost informată cu privire la Sentinţa Civilă nr. 10.401/2013, din dosarul 6447/117/2013, prin care instanţa de fond, respectiv Tribunalul Cluj, a dispus suspendarea executării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 189/29.11.2012, până la soluţionarea irevocabilă a acţiunii în anulare, precum şi anularea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 189/29.11.2012.

 

Pe cale de consecinţă, vizitarea Salinei Turda, în regim de gratuitate în scop de agrement - o zi în fiecare lună calendaristică a anului (a doua zi de miercuri) a fost apreciată de instanţa de judecată ca fiind o măsură nelegală.

 

Pe această cale dorim să eliminăm orice speculaţii care se pot ivi cu privire la promotorul deciziei de interzicere  a accesului în regim de gratuitate în Salina Turda, în sensul că măsura ar fi avut ca sursă hotărârea executivului municipiului Turda, a cărui conducere este asigurată de către Primarul municipiului Turda, domnul Tudor Ştefanie.

 

scan-sentintaÎn concluzie, reiteram faptul că interzicerea aplicării sistemului de acces gratuit în Salina Turda, a fost dispusă nemijlocit  de către instanţele de judecată competente, nicidecum de către Primarul municipiului Turda.

 

 

Administrator public

Radu CRISAN

Pin It