19
Vi, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

tot-vasile-consAzi a avut loc o nouă înfățişare în procesul din dosarul nr. 1099 în care fostul director al Societății Turda Salina Durgău,  Vasile Dimion Tot, a solicitat instanței să anuleze hotărârile AGA în urma cărora a fost schimbat din funcție va fi judevat,  se pare, tot în baza unei eccepții. Instanța de la Tribunanul Specializat Cluj a anunțat că rămâne în pronunțare după ce  preşedinta Consiliului de Administrație,  Corina Găgădar , directorul Simona Baciu şi reprezentantul Primăriei Turda, Călin Petrideanu,  au solicitat să se renunțe la cererea de anulare formulată de Tot încă de când era directorul acestei societăți.

Reprezentantul Consiliului local în AGA, avocatul Nicolae Giurgiu,  a declarat în instanță că a luat act de cererea formulată de actuala conducere a Turda Salina Durgău de renunțare la cererea de anulare şi aşteaptă decizia instanței de judecată.

 

La rândul său,  reclamantul Vasile Simion Tot a depus în instanță încheierea de la Curtea de Apel care stipulează ca Baviu şi Făgădar nu au calitate de reprezentant al TSD solicitând să se judece fondul problemei.

Instanța a rămas în prononțare. Vă vom ține la curent cu decizia acesteia.

 

UPDATE: Așa cum era de așteptat, instanța a juecat din nou, pe excepții. Iată sentința: ”Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant a d-nelor C. F. şi S. M. B. în ceea ce priveşte pe reclamanta T. S. D. S.A., excepţie invocată de reclamantă prin d-l T. V. S.Constată că reclamanta T. S. D. S.A. a renunţat la judecarea cererii de chemare în judecată formulate în contradictoriu cu pârâţii M. T., G. N. şi O. R. C. C.Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, cu depunerea recursului la Tribunalul Specializat Cluj.Pronunţată în şedinţă publică azi, 24.04.2015”.

Vom reveni cu noi informatii.

Pin It