20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Băieții de la Potaissa Turda scriu istorie în aceste zile. S-au calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup, chiar dacă au pierdut. Acasă. Partida din returul întâlnirii cu Handball Esch (Luxemburg), scor final 28-29. Faptul că au pierdut partida în fața propriilor suporteri nu înseamnă mare lucru, după succesul obţinut în partida tur. Scor final 31-27. Echipa lui Horaţiu Gal accede, așadar, în faza superioară a competiţiei. după scorul general de 59 la 56.

În partida desfășurată duminică. 19 februarie 2017, Potaissa Turda a condus detașat la pauză, scor 16-10, în condițiile în care Horațiu Gal nu s-a putut baza pe câțiva titulari: Cîntec, Savic şi Rotaru.

Este prima înfrângere suferită de handbaliștii de la Turda în 2017, până în prezent înregistrând 5 victorii consecutive în cele trei competiții în care sunt angrenați: Liga Naţională, Cupa României şi Challenge Cup.

AHC Potaissa Turda ocupă, în prezent, poziția secundă în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin, cu 40 de puncte, după 18 partide disputate, la 6 puncte în spatele liderului Dinamo București, care are un meci mai puțin disputat. Linia de clasament a celor de la Potaissa Turda poate fi consultată - comparaiv cu a liderului și a formației de pe locul 3, care are și ea un meci mai puțin decât turdenii – accesând următorul link:

https://www.frh.ro/clasament.php?id=224

În plus, turdenii vor disputa finalele Cuperi României, în luna mai a acestui an, la București, în zilele de 20 și 21, în compania celor de la Dobrogea Sud Constanța, CSM București și Dinamo București. După cum se poate observa, finala Cuperi României la handbal masculin va fi disputată de ocupantele primelor 4 poziții din clasamentul Ligii Naționale.

Așadar elevii lui Horațiu Gal au un parcurs senzațional în acest an, pentru care merită toate laudele suproterilor turdeni, cei care formează una dintre cele mai calde și pătimașe galerii din handbalul românesc.

AHC Potaissa va disputa următorul meci din Liga Națională în deplasare, pe terenul formației CSM București, vineri, 24 februarie 2017, de la ora 16.15.

 

Le urăm succes băieților noștri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh