01
Joi, Iun
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Cel de-al doilea eveniment la care clubul nostru a participat a fost organizat de către Federația Română de Karate WUKF, cel mai important eveniment național și anume Campionatul Național. La aceste eveniment s-au aliniat 847 de sportivi de la 61 de cluburi din întreaga țară, număr record atât de sportivi, cât și de cluburi înscrise la o competiție în federația noastră.

 O competiție mai mult decât grea pentru lotul clubului nostru, format din 11 sportivi, dintre care 6 fiind la prima competiție atât de puternică și de o asemenea importanță. Aceștia sunt: Slabu Darius, Lobonț Diana, Hiriscău Diana, Glod Andrei, Câmpean Rareș, Sămărtinean Horațiu, Lazăr Ariana, Chiorean Alexandru, Urcan Diana, Rotaru Cosmin și Baldoghi Laura.

La finele acestei competiții sportivii noștri au reușit să aducă la Turda 4 Campioni Naționali, un Vicecampion Național, 3 locuri 3, 3 locuri 4 și 2 locuri 5.

Titlurile de Campion Național au fost cucerite de Lobonț Diana, dublă Campioană Națională atât la proba de kata, cât și la proba de kihon, categoria 9 ani, Sămărtinean Horațiu, la Kihon 11 ani, și Urcan Diana la kata 15-17 ani. Titlul de Vicecampioană Națională a fost cucerit de sportiva Hirișcău Diana, la kata 10 ani, iar pe locul 3 au reușit să urce Hirișcău Diana, la proba kihon 10 ani, Câmpean Rareș, la  kihon 11 ani, și Baldoghi Laura, la kata +18 ani.

            Aproape de podium, pe locul  4, au fost sportivii Slabu Darius (care la proba Kihon 7 ani a pierdut finala mică a categoriei clasându-se la final pe un binemeritat loc 4, având în vedere că a fost prima lui participare la o competiție de o asemenea importanță), Lazăr Ariana, la Kata 13-14 ani,  (un rezultat bun care ne de încredere că până la Campionatul European de peste două săptămâni va reuși să fie în formă maximă), Chiorean Alexandru, la Kata 15-17 ani, (acesta clasându-se în primele două tururi pe locul 2, iar în finală din cauza unei greșeli a căzut până pe locul 4).

            Locurile 5 au fost ocupate de Glod Andrei la Kata 9 ani și Rotaru Cosmin la Kata + 18 ani, acesta din urmă fiind singurul sportiv cu centura albastră din categorie care a reușit calificarea în finală, iar această performanță e de felicitat.

            „Aș dori pe această cale să îmi felicit sportivii care au avut un început de an încărcat, deplasări aproape săptămânale, dar cu toate astea am fost prezenți la toate evenimentele și am adunat medalie după medalie. De asemenea vreau să aduc mulțumiri colectivului de părinți care la fiecare antrenament sunt alături de noi, bucurându-mă atât pe mine ca antrenor cât și pe sportivii mei de un sprijin si o încredere fantastică și plină de energie; mulțumim în special conducerii școlii Ioan Opriș, doamnei director Russu Gabriela, conducerii școlii Horea Cloșca si Crișan,  doamnei director Bulgarov Daniela, și domnului director adjunct Moldovan Emil pentru găzduirea antrenamentelor acestor sportivi care prin muncă și dăruire demonstrează că Clubul Samurai se află printre puținele din Turda cu rezultate cu adevărat notabile la nivel național și internațional”, transmite Paul Cățănaș, antrenorul Clubului Sportiv Samurai Turda, care nu a uitat, totodată, să mulțumească și sponsorilor clubului.

           

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh