28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportivii din categoria de vârstă 9-13 ani de la Clubul de Baschet Turda Wolves au primit vizita omologilor de la CS Florești, în compania cărora au disputat trei partide amicale, însă la mare luptă. Meciurile s-au jucat în sistem fete vs. fete, băieți vs băieți și mixt.

Evenimentul sportiv derulat în sala de sport a Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Turda este continuarea unei prietenii dar și rivalități sportive începută în urmă cu trei săptămâni, când baschetbaliștii de la Turda Wolves au disputat tot trei partide, la Florești.

La evenimentul de la Turda a asistat și primarul Cristian Matei, unul dintre susținătorii de bază ai Clubului Turda Wolves, cel care i-a ajutat pe micii sportivii și din poziția de director al Companiei de Apă Arieș, pe care a deținut-o anii trecuți. El a promis că va fi și în continuare unul dintre promotorii și sprijinitorii sportului la nivel școlar, cu componentele sale, sport de masă și sport de performanță, ambele având același scop: sănătatea copiilor noștri. „Mă bucur să văd că şi baschetul devine tot mai atractiv pentru tinerii noştri şi clubul de baschet al Turzii marchează tot mai multe reuşite. Am asistat astăzi la meciurile amicale dintre Turda Wolves Basketball şi CSS Floreşti. Le urez tinerilor succes în continuare şi îi asigur de tot sprijinul nostru!”, a postat primarul turdean pe pagina sa de Facebook.

„Experiența în materie de baschet a jucătorilor este de aproximativ un an și jumătate. Antrenorii celor de la CS Florești sunt Claudiu Trîncă și Mihai Pop. Clubul lor are activitate în Florești de aproximativ 2 ani. Împreună cu CS Florești și alte două cluburi de baschet din țară, vrem să organizăm un turneu de baschet între cele patru echipe, care se vor întâlni lunar într-unul din cele patru orașe, pentru desfășurarea competițiilor, începând din septembrie 2017”, ne-a declarat Sorin Sidlovschi, antrenorul celor de la Turda Wolves. 

Cei de la CS Florești i-au invitat pe sportivii turdeni să participe cu un număr de 20 de baschetbaliști la „Baschet Camp Floresti", ediția a 3-a, în intervalul 14-17 iunie 2017. Acolo ar urma să se  desfășoare două antrenamente pe zi, susținute de antrenori locali și doi invitați speciali: antrenorii americani Rick Lee Brooks (fost antrenor al echipei de seniori băieți a Luxemburgului) și Johnny Griffin (antrenor în prima ligă băieți Austria). 

Turda Wolves pregătește un număr de 80 de copii și tineri în încercarea de a promova sportul, în general, și baschetul, în special. Dacă sâmbătă, 25 martie, au jucat cu CS Florești copiii de 9-13 ani, în urmă cu o săptămână, liceeni de la Turda Wolves au jucat în compania campionilor naționali la categoria lor de vârstă, clujenii de la „U” Mobitelco.

Toate aceste partide, în care sportivii s-au întrebuințat serios, au pus mult suflet și efort, s-au disputat fără să se țină scorul. Scopul întâlnirilor nefiind altul decât acumularea de experiență și derularea unor antrenamente benefice pentru toată lumea. Peste 150 de părinți au asistat la cele trei meciuri disputate de Turda Wolves în compania CS Florești.

 

------------------

Vezi aici fotografii de la meciurile dintre Turda Wolves și CS Florești: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10512-baschet-turda-wolves-css-floresti-25-martie-2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh