20
Dum, Sep
38 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Fetița cu mișcări de mare maestru și cu o disciplină de fier a confirmat încă o dată că așteptările antrenorilor de la ea nu sunt prea mari. Maria Morar, în vârstă de 10 ani, devenise deja la finalul anului trecut dublă campioana europeană cu echipa României (kata și kumite) la Campionatul European de karate WUKF, desfășurat în Italia la Montichiari.

Confirmarea valorii sale sportive nu s-a lăsat mult așteptată. În perioada 5-9 aprilie 2017, Cluj-Napoca a fost gazda Campionatelor Europene de Karate WUKF, România, 2017, la startul cărora s-au alinat 1821 sportivi din 26 de țări. Măiastra karateka turdeancă, Morar Maria, eleva Școlii Gimnaziale ”Andrei Șaguna”, a reușit să obțină 4 medalii și statutul de dublă campioană europeană și dublă vicecampioană europeană la karate:

Locul I – kumite individual

            Locul I – kumite rotativ

            Locul II – kata individual

            Locul II – kata echipe.

Maria Morar este legitimată la C.S. Politehnica Cluj-Napoca, astfel că și sensei Eva-Eniko Kerekes, antrenoarea sa, merită toate felicitările  pentru toată dăruirea și munca din spatele acestor rezultate.

 

Bravo, Maria! Succes în continuare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh