28
Joi, Mar
23 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea mai nouă „stea” a karate-ului turdean, Maria Morar, după ce a devenit, luna trecută, dublă campioană europeană la kumite și dublă vicecampioană europeană la kata, a obținut alte rezultate notabile la Openul Slovac. În competiția desfășurată în perioada 19-21 mai la Bratislava (Slovacia) au fost 900 de înscrieri în concurs a sportivilor din 10 țări.

Turdeanca noastră este legitimată la C.S. Politehnica Cluj-Napoca. Ambiția și seriozitatea cu care se antrenează au făcut-o de antrenoarea sa, sensei Eva-Eniko Kerekes, să îi spună Mariei „micul samurai”. Iar „samuraiul” de doar 10 ani a confirmat încă o dată, obținând trei medalii de aur, una de argint și una de bronz în concursul din Slovacia. Maria Morar s-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la kata pe echipe, kata open și kata shotokan, a obținut argintul la kumite pe echipe și bronzul la kumite individual.

Felicitări Mariei, felicitări antrenoarei sale și, bineînțeles, părinților!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh