20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageJucătorul veteran de tenis Petru Santeiu a încheiat "en fanfare" un an sportiv foarte bun, în care a reprezentat cu cinste sportul turdean la aproape toate nivelurile competiționale aferente categoriei sale de vârstă, plus 60 de ani, ba uneori chiar urcând, cu curaj, la categorii mai aproape de vârsta performanței.

La ultimele două turnee la care a fost prezent, așa cum ne-a obișnuit, tenismanul turdean a obținut o medalie de argint,


la dublu bărbați, în cadrul Turneului de gradul II Mondial de la Budapesta (în luna noiembrie) și o medalie de aur, tot la dublu bărbați, dar la categoria de vârstă +55, la Turneul Campionilor desfășurat în luna decembrie 2013 la Craiova.
Santeiu încheie astfel un an competițional în care a reușit să obțină nu mai puțin de 11 medalii: o medalie de bronz la dublu bărbați, la Europene, Sofia, în aprilie; o medalie de aur la simplu bărbați și una de aur la dublu bărbați, la Turneul de Gr. II Mondial, Altius București, tot în aprilie; două medalii de aur, la simplu și la dublu bărbați, la Campionatul Național de la Pitești, august; o medalie de argint la dublu bărbați, la Turneu Gr. I Mondial de la Barcelona (Spania), august; o medalie de argint dublu bărbați la Turneu Gr. I Mondial Kestely (Ungaria), septembrie; medalie de argint la dublu mixt, în cadrul aceluiași turneu din Ungaria; medalie de aur la simplu bărbați, la Cupa Mureș, Târgu Mureș, septembrie. Acestora li se adaugă cele două de la ultimele turnee, așa cum am arătat mai sus.
Inimosul profesor de sport, Petru Santeiu, nu vrea să se oprească aici. Îi propune ca anul viitor să aducă mai multe medalii însă are și un regret: autoritățile locale l-au ajutat foarte puțin financiar spre deloc în acest an. "Îi mulțumesc în special directorului de la SC Domeniul Public SA, care m-a sprijinit în acest an, dar și celorlalți sponsori", nu a uitat Santeiu să le mulțumească acelora care l-au ajutat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh