29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

santei-ungaria-3Profesorul de sport, tenismanul Petre Santeiu continuă seria rezultatelor bune în competițiile de tenis de câmp din acest an. El s-a întors de la Keszthely (Ungaria), cea mai mare stațiune de lângă lacul Balaton în perioada 2-7 septembrie, un turneu de gradul I (ITF).

Jucătorii participanți au fost numeroşi deoarece era vorba de o fază premergătoare Campionatului Mondial din Austria, care se va desfășura  din 15-22 septembrie. Au participat jucători din Statele Unite ale Americii, Australia, Finlanda, Austria, Germania, Cehoslovacia, Slovenia, Croaţia, Egipt, Republica Sud Africană etc. Dar să-l lăsăm pe profesorul Santeiu să-și relateze pe scurt, periplul prin competiția maghiară. ”La simplu am ajuns în primii 8, am pierdut la jucătorul care a câştigat turneul, Ciseh, din Cehoslovacia.

La dublu bărbaţi am jucat finala împreună cu partenerul meu Pârjol unde am pierdut în 3 seturi, 10-8 tiebreak-ul decisiv”, ne spune Petre Santeiu, cel care, de această dată, ”s-a băgat” și la dublu-mixt. ”La dublu feminin am jucat cu o doamnă din Austria unde am coborât eu mai jos cu cinci ani la categoria +55 dublu mixt. Aici am reuşit un rezultat foarte bun, ne-am clasat pe locul secund, reuşind să batem în semifinale o echipă foarte puternică de dublu mixt din Australia. Am pierdut la cehoslovaci cu 10-6, în tiebreak-ul decisiv. Deci, am luat locul doi la dublu mixt, eu zic că e un rezultat mulţumitor, mai ales că e aproape sfârşitul sezonului, urmând acum campionatul mondial din Austria de unde m-am şi retras deoarece sunt un singur jucător din România”, încheie Santeiu.

Tenismanul turdean Petre Santeiu își exprimă speranța că va găsi un sponsor care să-l ajute să participe la ultima competiție a sezonului. ”Sper, dacă voi avea un sprijin de la un sponsor, să particip la ultimul turneu de gradul mondial de la Palma de Mjorca din Spania, din 7-12 octombrie”, spune tenismenul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh