20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

petru-santeiuProfesorul de sport care este cel mai bun tenisman turdean din ultima vreme a cucerit, în doar câteva săptămâni,titlul de campion național la tenis de câmp, atât la simplu cât și la dublu unde a făcut pereche cu Aurel Pârjol, a câștigat un alt turneu de tenis cu largă participare (la simplu și la dublu, în cadrul aceleiași perechi) și, nu mai departe de vreo două luni, a luat bronzul la Campionatele Europene de tenis de Câmp, la aceeași categorie de vârstă.

Cu toate că, prin munca și entuziasmul său tineresc a făcut să se vorbească despre Turda în țară dar și în străinătate, Petru Santeiu nu a primit nici un sprijin de la autoritățile locale. Dar iată ce spune tenismenul despre relația sa cu cei care decid cine primește bani și cine nu: ”La comisia de sport am cerut bani pentru aceste două turnee din urmă, primarul si viceprimarul mi-au promis că săptămâna viitoare îmi decontează, nu mi-a dat niciun ban cu toate că am adus patru titluri în două săptămâni.

Să sperăm că-mi dă bani și pentru Barcelona..”, spune Santeiu, un sportiv care, chiar dacă a trecut de 60 de ani, se luptă cu mari consumatori de bani ca echipele de fotbal și handbal, pe cont propriu, deși, conform afirmațiilor sale, nu este ușor să participi la turnee prin Europa, pe banii tăi.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh