20
Dum, Ian
41 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Meciul, care a început la ora 12.15, a contat pentru etapa 17 din cadrul campionatului Ligii Naționale de Handbal Masculin. Dacă la pauză turdenii conduceau deja cu trei puncte, scorul vorbind de la sine despre aspectul meciului, în partea a doua a meciului elevii lui Horațiu Gal au mărit și mai mult avantajul, închizând tabela când aveau 9 goluri avans.

Golurile turdenilor au fost înscrise de Radu Ghiță (6 goluri), Lucian Ignat (5 goluri), Cântec (4 goluri), Rotaru și Thalmaier, câte trei goluri, Dragoș Iancu și Nenad Savici, câte două reușite, iar  Roman Zacaciurin, Vlad Bulgaria, Radu Lazăr și iulian Stamate, câte un gol. Handbaliștii noștri au beneficiat și de două lovituri de la 7 m, din care au transformat una.

Gazdele au avut trei marcatori a câte patru goluri, Nikola Laric, Ragot Yves Pierre și Tudor Marta, în timp ce Daniel Mureșan a înscris turdenilor două goluri, iar Nagy Robert, Andrei Popescu, Călin Căbuț, Alin Câmpan și Iulian Halcă au reușit câte un gol. Băimărenii, din 5 lovituri de la 7 m au transformat două.

Informațiile și fotografiile de la meciul disputat în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare ne-au fost furnizate de prietenul nostru, Alin Boțioc, căruia îi mulțumim.

Mai multe foto de la eveniment puteți găsi pe pagina de facebook a ziaristului sportiv turdean, care în prezent este singurul jurnalist sportiv care modereză o emisiune TV la Baia Mare: https://www.facebook.com/alin.botioc

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh