17
Joi, Ian
34 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Parte din Centrul Comunitar Fabrica de Timp Liber”, situat în incinta fostei fabrici de bere din Turda, proiectul La Grădină” încearcă să contribuie la crearea unei atmosfere de implicare în comunitate, incluziune socială, promovând legumele cultivate în comunitate, cu resurse comune - în cazul de față, terenul. Prin acest program, Fundația Rațiu pentru Democrație și Fabrica de Timp Liber încurajează alimentația sănătoasă, cu legume crescute natural din soiuri specifice Transilvaniei.

Şase parcele, cu suprafeţe de 5 m x 1,5 m fiecare, de pe terenul din spatele berăriei, sunt puse la dispoziţie celor interesaţi să le lucreze. Beneficiarii vor putea să cultive legume aici, pentru uz personal sau pentru a le comercializa.

Cetățenii care doresc să cultive o astfel de grădină vor primi gratuit răsaduri, semințe, unelte și sfaturi din partea promotorilor proiectului și vor dispune după bunul plac de recolta obținută.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 0728 989 087 (Florin)

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh