19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa Potaissa Crap Club Beta Mix a început cu dreptul anul competițional 2018. Echipa formată din Lucian Papiu, Bottyan Alexandru și Szilaghi Zoltan a participat la cea de-a X-a ediție a Cupei KKARP, desfășurată în perioada 16 – 19 aprilie. Ei au avut un comportament competițional foarte bun pe întreg parcursul celor 72 de ore de concurs.

Concursul de pe balta numărul 4 de la DORIPESCO, organizat de celebrul Tata Nițu, a devenit o tradiție în ultimii ani, fiind considerat un concurs foarte puternic la care participă echipe titrate, având în componență pescari cu multe trofee și competiții prestigioase la activ.
La startul competiției s-au aliniat 24 de echipe, împărțite în trei sectoare de câte 8 locuri, în urma tragerii la sorți. Echipele câștigătoare ale fiecăruia dintre cele trei sectoare au mers în clasamentul general pentru stabilirea locului I, II, III la general (în funcție de cantitate – cantitatea totală de pește prins – și calitate – totalul în kg a celor mai mari 10 crapi capturați). 
La capătul celor trei zile de concurs, echipa Potaissa Crap Club Beta Mix s-a situat pe primul loc pe sector dar și pe prima treaptă a podiumului de premiere, ca și câștigători ai concursului, la general. Potaissa Crap Club a prins un total de 625,35 kg de pește iar totalul celor mai mari 10 pești a fost de 104,90 kg, cea mai mare din concurs.

Pe poziția secundă Gott Carp Team s-a clasat echipa SPS Carp, cu 539,6 kg, la cantitate, și 103,33 kg, la calitate, iar pe locul al treilea, WLC CT 2, cu 526,48 kg și, respectiv, 92,84 kg. Iată, alăturat, clasamentul final al Cupei KKARP de la Doripesco, ediția a X-a, aprilie 2016.

Premiul pentru cea mai mare captură a revenit echipei Chira CT, pentru un exemplar de 15,66 kg.

Cele 24 de echipe au capturat, în cele trei zile de concurs, peste 6.500 kg de peste.

„Am început bine sezonul competițional 2018, sperăm să o ținem tot așa. Ne-am coordonat bine, deși unul dintre componenții echipei a participat pentru prima oară la un concurs de asemenea nivel. Și în 2018 o să participăm, în Ungaria, la European Boilies Cup, la Maconka, iar echipa de staționar va merge la campionatul național, dar o să și organizăm obișnuitele concursuri derulate de Potaissa Crap Club, Cupa Potaissa la crap și Top Ten”, ne-a declarat președintele clubului și căpitan al echipei de pescuit la crap, Lucian Papiu.

Felicitări băieților de la Potaissa Crap Club și „Fir întins” și pe viitor!

 

Aici puteți viziona un filmuleț de la festivitatea de premiere:

https://www.facebook.com/crapclub.potaissa/videos/pcb.1684103701669093/1684120248334105/?type=3&theater

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh