25
Joi, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un miliard șapte sute de mii de lei vechi este suma alocată de Consiliul local Turda pentru „organizarea finalei Cupei Challenge EHF”. Adică 170.00 de lei, o sumă substanțial mai mică decât cea alocată cu aceeași ocazie în ediția trecută de campionat. Atunci s-au alocat 250.000 de lei, sumă din care s-a achiziționat și suprafața de joc din sala echipei turdene AHC Potaissa Turda.

Consilierii au aprobat proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cristian Matei, precizându-se, la art. 2 că „Se aproba incheierea unui protocol de colaborare, prevazut in anexa la prezenta hotarare in vederea desfasurarii in cele mai bune conditii a acestei competitii internationale”. Anexa respectivă precizează că „Obiectul protocolului îl constituie colaborarea Municipiului Turda cu Asociația Handbal Club Potaissa Turda, în vederea organizării Finalei Cupei Challenge EHF 2018 în dubla manșă, în datele de 14, respectiv 21 mai 2018, în companie echipei AEK Atena.

La obligațiile părților se spune: „Municipiul Turda va aloca suma de 170.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor de cazare, masă, transport, promovare a evenimentului, medicație, echipamente suplimentare, costuri bază sportivă, dotarea suprafeței de joc cu materialele cerute de federația Europeană de Handbal, prime sportivi, enumerarea fiind enunțiativă și nu limitativă, reprezentând contribuția acestuia la organizarea și desfășurarea finalei Cupei Challenge EHF în dubla manșă, în datele de 14 respectiv 21 mai”.

 Site-ul EHF programează, însă, returul de la Atena pe data de 20 mai, ceea ce nu schimbă cu nimic protocolul încheiat între Municipiul Turda și AHC Potaissa Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh