23
Sam, Mar
59 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Manșa retur a întâlnirii din finala Cupei Challenge EHF la handbal masculin, dintre AEK Atena și AHC Potaissa Turda se va juca în această seară începând cu ora 19. Turdenii au un avantaj de 11 goluri, după partida de la Turda terminată cu scorul de 33-22 (14-11).

La partidă sunt așteptați peste 100 de turdeni care vor încerca să-și facă vocea auzită în vacarmul care va fi creat în cea mai mare sală din Europa, cu 18 000 de locuri.

Pentru a afla starea de spirit a „magnificilor” l-am contactat telefonic pe Flaviu Sâsâeac, președintele AHC Potaissa Turda. „Singurul cu probleme medicale este Savic, care va juca, totuși, în ciuda problemelor. Ne-am mobilizat, va fi un meci într-o sală fantastică și vrem să ne ridicăm la nivelul atmosferei care va fi acolo. Vrem să demonstrăm că suntem o echipă care merită să câștige acest trofeu Vrem să aducem cupa în România și vom face totul pentru a fi un final fericit. Alături de noi vor fi circa 100 de suporteri despre care știm, poate vor veni și alții. Pentru ei și pentru cei de acasă, care vor urmări meciul la televizor, sper ă fie un spectacol frumos, să-i facem mândri de noi”, ne-a declarat președintele AHC Potaissa Turda, cel care a muncit pe brânci în ultimele zile, pentru ca echipa sa să aibă toate premisele pentru câștigarea finalei Cupei Challenge EHF.

Sâsâeac ne-a mai spus că Horațiu Gal și jucătorii sunt concentrați, sunt „în priză” în așteptarea meciului, mai ales că au aflat „pe surse”, că grecii vor juca extrem de dur, pentru a-i intimida pe jucătorii turdeni.

Conducerea AHC Potaissa Turda a făcut deplasarea la Atena alături de primarul Cristian Matei și consilierii locali Adrian Sălăgean și Adrian Nap, membrii în Consiliul Director al asociației. Contactat telefonic, primarul Cristian Matei ne-a declarat, în această dimineață: „Așteptăm avionul, cu ceilalți suporteri, așteptăm și microbuzul... Eu consideră că avantajul pe care îl avem în acest moment este suficient pentru a avea o prestație bună aici și să ducem cupa în România. Pe la 16.30 ne îndreptăm toți, din diversele puncte unde ne aflăm, spre sală, unde ne vom întâlni. O să intrăm și o să facem galerie, o să-i susținem pe băieții noștri, care vor simți că nu sunt singuri ci ne au alături trup și suflet”, ne-a declarat „șeful” de azi a galeriei turdene, primarul Cristian Matei.

Partida dintre AEK Atena și AHC Potaissa poate fi urmărită la TV pe posturile Digi Sport 2 și Telekom 3, sau online pe site-ul www.ehfTV.com .

Potaissa joacă pentru a doua oară consecutiv finala Cupei Challenge, după ce anul trecut a fost învinsă de Sporting Lisabona, acest fapt în sine constituind o performanță remarcabilă pentru sortul turdean. Ce să mai spunem despre situația la care speră toată suflarea de pe Arieș: câștigarea Cupei Challenge la handbal masculin!

Hai, băieți! Forța Potaissa!

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh