18
Joi, Apr
16 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportivii paralimpici turdeni ne-au reprezentat cu cinste, ca în fiecare an, la cea de-a 26-a ediție a competiției sportive destinată persoanelor cu handicap locomotor,Cupa Danubius - susține integrarea”, desfășurată în perioada 23-27 mai 2018, la Galați.

La startul concursurilor sportive s-au aliniat circa 100 de sportivi, persoane cu handicap, din Republica Moldova, București, Satu Mare, Arad, Cluj, Turda, Timișoara, Lugoj, Brașov, Gheorgheni, Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Brăila si Galați.

Iată mai jos rezultatele obținute de sportivii din cadrul Centrului și Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap „Oameni pentru Oameni”  Turda la Cupa Danubius (unde clubul turdean s-a clasat pe poziția a 6-a după totalizarea rezultatelor), competiție ce precede Campionatele Naționale de Tenis de masă și Atletism de la Cluj-Napoca, unde de asemenea vom fi reprezentați de sportivii turdeni:

 

Haiduc Emilia

locul 2 Tenis de masă  - simplu

Locul 2 Aruncarea suliței

Locul 2 Aruncarea greutății

Locul 3 Tenis de masă - dublu

 

Pop Stelian

Locul 2 Powerlifting

Locul 2 Aruncarea suliței

Locul 3 Tenis de masă - simplu

Locul 3 Tenis de masă - dublu

 

Guminei Vasile

Locul 1 Powerlifting

Locul 2 Aruncarea suliței

Locul 2 Aruncarea greutății

Locul 2 Tenis de masă - dublu

Locul 3 Tenis de masă - simplu

 

Veres Alexandru

Locul 2 Tenis de masă - simplu

Locul 2 Tenis de masă  - dublu

Locul 3 Aruncarea suliței

Locul 3 Aruncarea greutății

 

 

Sportivii turdeni se pregătesc în aceste zile pentru participarea, în perioada 18-19 iunie 2018 la C.N. de Tenis de masă și Atletism de la Cluj-Napoca unde delegației CCSH Turda li s-ar putea adăuga alți doi sportivi paralimpici de valoare, Eugen Miheț și Mihai Zăhan.

Atât participarea la competiția de la malul Dunării cât și la cea de la Cluj-Napoca, a fost posibilă ca urmare a sumei de 5.000 lei donate de organizatorii unui cros la Turda, Asociația Camera de Sus în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh