20
Mie, Feb
47 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Echipa condusă de Lucian Papiu, din care mai fac parte Radu Bănete și Alexandru Bottyan (Oradea) au reușit să pună mâna pe cupa decernată de organizatori, după o competiție pe care au condus-o de la cap la coadă. Un concurs greu, în compania unor echipe extrem de titrate, inclusiv campionii de la ultimele ediții ale competiției. Englezi, americani, sârbi, unguri, români etc. s-au luptat pentru întâietate într-una „dintre cele mai  importante competiții dedicate pescarilor de crap, care se desfășoară în Ungaria”, cum titrează cei de la canalul  TV Fishing&Hunting. Dintr-un total de 74 de echipe înscrise au fost selectate pentru concursul propriu-zis doar 32, cele mai bune, fără îndoială.

116 ore a durat concursul și, dacă mai adăugăm un 1, obținem numărul kilogramelor de crap scos din lac de pescarii noștri: 1161,40 kg. Cu aproape 400 de kg mai mult decât echipa de pe locul 2, Extra Carp Club, cu 766,94 kg! Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Carp Team Bratje cu 748,20 kg.

Mai multe amănunte vă vom feri după întoarcerea băieților acasă.

Felicitări Crap Club Potaissa! Felicitări Lucian Papiu, Radu Bănete și Alexandru Bottyan! Acesta pare a fi anul vostru, după Doripesco, iată că a venit și European Profesional Boilles Cup Maconka 2018!

Vezi, mai jos, video de la premiere!

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh