19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După ce a câștigat Cupa Challenge la handbal masculin în 20 mai, la Atena (citește Cupa Challenge EHF este la Turda, cea mai mare performanță sportivă. Cronica unei reușite memorabile!), echipa fanion a sportului turdean actual, AHC Potaissa Turda, va evolua, în această ediție, în Cupa EHF iar debutul este unul de foc, în compania formației portugheze FC Porto.

Efortul financiar este, de acum, mai mare decât în edițiile anterioare ale Cupei Challenge EHF, astfel că președintele AHC Potaissa Turda a solicitat sprijinul comunității, adresând o cerere de finanțare Consiliului local, care va lua în dezbatere această solicitare în ședința de azi, de la ora 13. Iată solicitarea semnată de avocatul Flaviu Constantin Sâsâeac, președintele asociației sportive turdene:

 „Către MUNICIPIUL TURDA,

ASOCIATIA HANDBAL CLUB POTAISSA TURDA, cu sediul in Turda, str. Avram Iancu nr.8B, jud. Cluj, cod fiscal 32113660, reprezentata de SASAEAC CONSTANTIN FLAVIU, in calitate de presedinte, prin prezenta, tinand cont de reprezentarea de catre AHC POTAISSA TURDA a municipiului Turda in cupele europene in al treilea an consecutiv si a patra oara in istorie, de data asta in CUPA EHF, competitie de mare anvergura internationala, va solicitam urmatoarele:

Incheierea unui parteneriat prin care, in schimbul promovarii imaginii municipului Turda in mass-media (TV, ziare online, radio, etc.), pe echipamentul sportiv prin imprimare, in sala de sport prin afisarea de bannere, pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de facebook a clubului, cat si in interviurile acordate presei de catre membrii clubului (sportivi, antrenori, conducere), municipiul Turda sa contribuie prin alocarea, in limita posibilitatilor, a unei parti din suma necesara participarii echipei AHC POTAISSA TURDA in competitia europeana din care s-ar acoperi cheltuieli de transport, cazare, masa si barem oficiali (delegat EHF si arbitri), cazare/masa/transport oficiali. Partea legata de remuneratia echipei si de partea de premiere a sportivilor, de promovare a evenimentelor sportive internationale afetrente Cupei EHF, protocol, organizare partide si diferentele de la cheltuielile de transport, cazare, masa, baremuri oficiali, vor fi suportate de AHC POTAISSA TURDA din alte surse de finantare decat cele provenite din prezentul parteneriat propus.

Din experienta anilor anteriori, costurile medii privind cheltuielile de transport, masa, cazare, baremuri oficiali, cazare/masa/transport oficiali, pentru un tur (dubla mansa) de cupe europene se ridica la aproximativ 130.000 lei.

In speranta gasirii unei solutii favorabile in sensul celor de mai sus, cu consecinta incheierii parteneriatului propus si care consideram ca va aduce un mare beneficiu de imagine comunitatii turdene, chiar in primul tur al Cupei EHF urmand ca AHC POTAISSA TURDA sa evolueze in compania unui nume mare al handbalului mondial, echipa portugheza FC PORTO, va multumim cu anticipatie”, a solicitat președintele AHC Potaissa Turda, avocatul Flaviu Constantin Sâsâeac.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh