18
Lun, Feb
47 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

În ultima seară de la Zilele Municipiului Turda, ediția 2018, „Magnificii” de la Potaissa Turda au fost adevăratele vedete. Au parcurs Piața plină de oameni de la Parcul Teilor la scena de pe strada Tineretului, putând fi văzuți, aplaudați și aclamați de toată suflarea turdeană prezentă la petrecere.

Deschizători de drumuri le-au fost cei de la Barbarossa, care au impus un ritm tribal, iar odată ajunși la scenă, căpitanul magnificilor, sârbul Nenad Savic, cel care, de ani buni, se identifică cu echipa turdeană, a prezentat turdenilor trofeul obținut la finalul ediției precedente a competiției europene, Challange Cup. Savic a mulțumit suporterilor pentru susținere, iar cei de la Compact B au cântat, pentru întâia oară în fața numerosului public prezent la ZMT 2018, Imnul Potaissa Turda.

În urmă cu circa o săptămână, Consiliul local a aprobat acordarea titlului de Cetățean de Onoare pentru toți jucătorii din lotul turdenilor și staff-ul echipei.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh