06
Joi, Aug
37 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Program foarte încărcat pentru campioana turdeană la karate, Maria Simina Morar, în această perioadă a anului, după o perioadă foarte intensă de antrenamente asidue, când alți copii de vârsta lor se bucurau total de vacanța de vară.

Iar rezultatele au apărut încă de la începutul perioadei competiționale din această toamnă, la 9th Czech International Open Karate Championship desfășurat week-end-ului trecut la Praga:

Locul 1 - kata individual
Locul 1 - kumite individual
Locul 2 - kata echipe

Două medalii de aur și una de argint, așadar, numai bune să „cimenteze” moralul micuței noastre campioane pentru Cupa României la Karate 2018 WUKF, care începe azi la Pitești și se va derula pe parcursul a trei zile. Îi dorim succes, la fel ca și în următoarea competiție de anvergură, campionatele europene care se vor desfășura la finalul lunii octombrie în Malta.

În iunie 2018, la Dundee (Scoția),  Maria a cucerit patru medalii: două de aur, una de argint și una de bronz.

............................................

Maria Simina Morar, a devenit dublă campioană mondială, la kumite individual și pe echipe, la vârsta de 9 ani, în 2016, la Montichiari (Italia), ca și compenentă a clubului Karate Turda. A cucerit apoi două titluri de campioană europeană, în același an, la Cluj-Napoca, la kumite individual și kumite rotativ, și două titluri de vicecampioană europeană la kata individual și kata pe echipe, ea evoluând, de atunci, sub flamura clubului Politehnica Cluj-Napoca.

În anul 2017, la 10 ani, Maria a confirmat încă o dată, obținând trei medalii de aur, una de argint și una de bronz în Slovacia, la Openul Slovac. S-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la kata pe echipe, kata open și kata shotokan, a obținut argintul la kumite pe echipe și bronzul la kumite individual.

În 2018, micuța mare sportivă cu care turdenii se mândresc participase, în perioada 24-25 martie la Campionatul National pentru Copii, Karate, WUKF desfășurat la Sighișoara. Și acolo participarea a fost numeroasă, nu mai puțin de 680 de copii disputându-și titlurile și medaliile puse în joc. Maria Simina Morar a obținut la Sighișoara următoarele rezultate: kata  individual - locul 1, kata echipe - locul 1, kumite individual - locul 3 și kumite rotativ - locul 3. Sportiva turdeană, legitimată la C.S. Politehnica Cluj-Napoca și antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko, a devenit dublă campioană națională la kata.

În luna aprilie, anul curent, „Micul Samurai” devine, la Târgoviște, triplă campioană balcanică după ce s-a clasat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă la Campionatul Balcanic de Karate WUKF, la kata  individual - locul 1, kata echipe - locul 1, kumite rotativ - locul 1ț

În luna mai a acestui an, Maria Simina Morar a obținut încă două medalii, la Slovakian Open, aur la kata individual și argint la kata  pe echipe. În aceeași lună, turdeanca noastră mai bifează și două medalii de bronz la Polish Open de la Szczecin (Polonia).

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh