26
Lun, Aug
26 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

În prima parte a calendarului competițional 2018, Clubul Sportiv Samurai Turda a participat la 11 evenimente organizate de Federația Romana de Karate WUKF din care 10 evenimente naționale, unul internațional și două cursuri de arbitri, antrenori și instructori. Am reușit să cucerim 97 de medalii din care 24 de aur, 24 de argint și 49 medalii de bronz.

            În perioada 21-23 septembrie 2018 Cupa României, organizată la Pitești, de către Federația Română de Karate WUKF, deschide a doua parte a anului competițional. La startul competiției s-au aliniat un număr de 650 de sportivi de la 55 de cluburi din țară, noi reușind să ne deplasăm cu un lot format din 15 sportivi: Câmpean Rareș, Chiorean Alexandru, Cimerdian Dan, Fekete Stefan, Glod Andrei, Golban Horațiu, Lobonț Diana, Luca Denis, Nascu Tudor, Podar Emanuel, Rus Alexandra, Sămărtinean Horațiu, Slabu Darius, Urcan Diana și Voica Andreea.

            La aceasta prima competiție am reușit să cucerim:

* 4 medalii de argint obținute de Lobonț Diana (2 medalii) Sămărtinean Horațiu si Urcan Diana

* 5 medalii de bronz obținute de  Rus Alexandru, Sămărtinean Horațiu, Câmpean Rareș, Luca Denis, Podar Emanuel.

Vrem să felicităm toți sportivii participanți si in special pe Fekete Stefan si Golban Horațiu aflați la prima competiție dar si pe Podar Emanuel, Nascu Tudor si Câmpean Rareș care au reușit sa ocupe locul IV.

Mulțumim tuturor părinților pentru implicare, susținere si devotamentul pe care li au fata de clubul nostru.

 

 

Conducerea Clubului Samurai Turda,

Paul Cățănaș

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh