06
Joi, Aug
37 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Deja cea mai titrată sportivă turdean, deși are doar 11 ani, karateka Maria Simina Morar, supranumită „Micul Samurai”, nu a dezamăgit nici la European Karate Championship, Malta, 2018, competiție la care a obținut nu mai puțin de 4 titluri europene:

Ea s-a situat, la finalul competiției, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului atât la individual, cât și pe echipe, cucerind locul întâi și medalia de aur la kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ.

Maria Morar este componentă a clubului Politehnica Cluj-Napoca, unde este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko.

--------------------------------------------------------

Maria Simina Morar, a devenit dublă campioană mondială, la kumite individual și pe echipe, la vârsta de 9 ani, în 2016, la Montichiari (Italia), ca și compenentă a clubului Karate Turda. A cucerit apoi două titluri de campioană europeană, în același an, la Cluj-Napoca, la kumite individual și kumite rotativ, și două titluri de vicecampioană europeană la kata individual și kata pe echipe, ea evoluând, de atunci, sub flamura clubului Politehnica Cluj-Napoca.

În anul 2017, la 10 ani, Maria a confirmat încă o dată, obținând trei medalii de aur, una de argint și una de bronz în Slovacia, la Openul Slovac. S-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la kata pe echipe, kata open și kata shotokan, a obținut argintul la kumite pe echipe și bronzul la kumite individual.

În 2018, micuța mare sportivă cu care turdenii se mândresc participase, în perioada 24-25 martie la Campionatul National pentru Copii, Karate, WUKF desfășurat la Sighișoara. Și acolo participarea a fost numeroasă, nu mai puțin de 680 de copii disputându-și titlurile și medaliile puse în joc. Maria Simina Morar a obținut la Sighișoara următoarele rezultate: kata  individual - locul 1, kata echipe - locul 1, kumite individual - locul 3 și kumite rotativ - locul 3. Sportiva turdeană, legitimată la C.S. Politehnica Cluj-Napoca și antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko, a devenit dublă campioană națională la kata.

În luna aprilie, 2018, „Micul Samurai” devine, la Târgoviște, triplă campioană balcanică după ce s-a clasat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă la Campionatul Balcanic de Karate WUKF, la kata  individual - locul 1, kata echipe - locul 1, kumite rotativ - locul 1ț

În luna mai, 2018, Maria Simina Morar a obținut încă două medalii, la Slovakian Open, aur la kata individual și argint la kata  pe echipe. În aceeași lună, turdeanca noastră mai bifează și două medalii de bronz la Polish Open de la Szczecin (Polonia).

În iunie 2018, la Dundee (Scoția),  Maria a cucerit patru medalii: două de aur, una de argint și una de bronz.

În septembrie 2018, la Czech International Open Karate Championship, ediția a 9-a,  desfășurat la Praga: a obținut medalii de aur la kata individual și kumite individual ți medalie de argint la kata echipe.

În aceeași lună, la Cupa României la karate WUKF, a cucerit aurul la toate probele în care a concurat: kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh