28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Întâlnirea va avea loc duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 16:30 la Sala Gheorghe Bariţiu, meciul contând pentru etapa a IX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin „Liga Zimbrilor”, sezon 2018-2019.
Preţul unui bilet este de 10 lei, biletele putându-se achiziţiona de la Corso Caffé din Turda, Piața Republicii 34 iar în ziua meciului, cu o oră înainte de meci, de la Sala de Sport Gh. Barițiu din Turda.

Partida este importantă pentru sportivii turdeni pentru a nu pierde contactul cu primele trei poziții. În prezent, Potatissa Turda ocupă poziția a patra, la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, nimeni alta decât campioana ultimelor trei ediții de campionat, adversara de duminică a turdenilor, Dinamo București.

Iată linii le de clasament ale celor două, cu precizarea că Dinamo are un meci mai puțin disputat, cu ocupanta locului întâi în clasament, CSM București:

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh