28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Evenimentul se va desfășura la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” începând cu orele 8:30 – concurs propriu, iar la ora 18 va avea loc deschiderea oficială.

În deschiderea oficială veți urmări un program susținut de sportivii clubului de dans, alături de Corul Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” Turda, pregătit de prof. Ana Geamăna, demonstrativ cu campionii europeni și mondiali – Sebastian Zicoane – Anca Copos – România, parada oficială, prezentarea staff -ului competiției, cuvântul de deschidere al dlui primar Cristian Matei și, sperăm, și din partea FRDS.

Competiția este tip ranking, cotată mai bine decât o competiție națională, are înscriși în concursul oficial aproximativ 300 de sportivi, iar în cel neoficial 84 de sportivi, cu un staff de peste 35 de oficiali FRDS.

Vineri, 30 noiembrie la sala de dans a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se va desfășura începând cu orele 16:30 un curs de metodică pentru antrenori și arbitri FRDS, curs prezentat de d-l Dmytro Strelnyk. 

Va așteptam!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh