26
Vi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Handbaliștii turdeni au ajuns încă din cursul zilei de ieri la Călărași și au susținut antrenamentul oficial.flaviu sasaeac potaissa turda

Meciul va avea loc azi, de la ora 17:30.

Meciul se va desfășura, însă, în condiții de mare ostilitate față de jucătorii turdeni, după ce între cele două formații a izbucnit un scandal care pare să nu se mai termine. Totul a început la partida tur, de la Turda, când, deși Dunărea a câștigat pe teren, cele trei puncte au fost acordate turdenilor, la masa verde. Atunci, președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, a reclamat la federație că adversara Potaissei a folosit jucători fără drept de joc.

Acum, oficialii celor de la Dunărea Călărași, după ce a reclamat faptul că Federaţia a avantajat Potaissa prin inversarea etapelor, iar ardelenii au câștigat trei zile în plus, pentru a pregăti partida cu ei, amenință că nu se vor prezenta la startul partidei.

Prosport titrează, sub semnătura lui Marius Huțu, că „Dunărea Călăraşi susţine că delegarea arbitrilor Marcel Sas şi Claudiu Belean la acest meci este total nepotrivită. Motiv pentru care a solicitat să fie schimbat până miercuri, la ora jocului”.

A început un schimb de declarații, între oficialii Dunării și cei ai Potaissa Turda.

„Ţinând cont de importanţa pe care a căpătat-o acest meci, menţinând scandalul pe parcursul atâtor luni, inclusiv dacă la joc era delegat cuplul Pârâianu – Dumitru, acesta ar fi fost contestat de Dunărea Călăraşi doar de dragul de a face scandal şi de a atrage atenţia în altă parte decât la jocul de pe teren. Nu ne lăsăm influenţaţi de aceste mascarade provocate de ei, ne vom vedea strict de joc. Că se prezintă Călăraşi sau nu, ce putem spune sigur este că vom fi acolo şi vom încerca să câştigăm”, a declarat pentru Prosport, Flaviu Sâsăeac, preşedintele Potaissei Turda.

Oficialii Dunării Călărași îi acuză, însă, pe turdeni: „Tot acest scandal de 3 luni a fost provocat de Flaviu Sâsăeac şi Potaissa Turda. Noi am câştigat în tur pe teren meciul împotriva lor. Vede toată lumea că Potaissa Turda este o echipă privilegiată, ei au câştigat în afara terenului, ei beneficiază de inversarea etapelor. Noi, din punct de vedere managerial, ne-am făcut treaba după regulamentele Federaţiei Române de Handbal”, a susţinut fostul internaţional Rică Pârăianu, pentru același cotidian de sport.

Întreg articolul, intitulat „Dunărea Călăraşi ameninţă că nu se prezintă la meciul de miercuri cu Potaissa Turda, dacă Federaţia nu schimbă cuplul de arbitri. „Nu ar avea niciun rost”. Replica formaţiei ardelene”, poate citit aici: https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/dunarea-calarasi-ameninta-ca-nu-se-prezinta-la-meciul-de-miercuri-cu-potaissa-turda-daca-federatia-nu-schimba-cuplul-de-arbitri-nu-ar-avea-niciun-rost-replica-formatiei-ardelene-17938049

Mai jos pot fi văzute pozițiile din clasament ale celor două formații, înaintea partidei care va începe în această seară, de la ora 17.30, partidă transmisă de TVR HD.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh