24
Joi, Oct
44 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

La mai puțin de două săptămâni după ce a devenit vicecampion național la box, cadeți, categoria 50 de kg, pugilistul din Câmpia Turzii, Iosif Bândulă, a reușit o victorie netă, cu 3-0, în dauna unui sportiv box agm campia turziimaghiar. Bândulă a câștigat, astfel, vineri, medalia de aur la Cupa Centenarului la Box Virgil Salvan – „Pumn de fier” care s-a desfăşurat în Sala de Sport a Liceului „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca în perioada 17-18 mai 2019, o competiție cu participare internațională. Tot aur a câștigat și colegul său de la clubul de box AGM Câmpia Turzii, Raul Tincus, la categoria 46 de kilograme. Ambii sportivi sunt pregătiți de antrenorii Edmund Dandoczi și Daniel Dandoczi.

Boxerii din Câmpia Turzii au făcut o figură frumoasă și la Cupa Deda, duminică, 19 mai. De acolo, sportivii de la AGM Câmpia Turzii s-au întors cu nu mai puțin de 4 medalii de aur, cucerite de Iosif Bândulă, la categoria 50 kg, Tincuș Raul, la categoria 46 de kg, Kelemen Marius, 48 kg, Bândulă Iulian, 60 kg, și Casian Cosma, 50 kg juniori.

„După obținerea titlului de vicecampion, săptămâna trecută, de către Iosfi Bândulă, venim cu noi rezultate foarte bune la concursul international de la Cluj si la Cupa Deda.  Sperăm ca această generație de sportivi să ajungă  cât mai sus și să aducem noi și noi medalii pentru Câmpia Turzii”, transmit cei doi antrenori.

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh