14
Lun, Oct
39 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

În perioada 16 – 19 mai 2019 a avut loc la Adjud, Campionatul Național  de Tenis pe echipe (seniori/Superseniori). Echipa de +65 ani formată din turdeanul Santeiu Petru (căpitanul echipei) și Popescu Ștefan, au obținut un meritat loc 1, ambii jucători fiind legitimați la clubul sportiv Altius Club București.santeiu petru

Astfel, profesorul de sport care a pregătit generații de copii și tineri turdeni, dă încă un exemplu de viață, devenind încă o dată campion național la o vârstă la care cei mai mulți dintre semenii noștri „au pus pușca în cui”. Dar cetățeanul de onoare al municipiilor Turda și Câmpia Turzii, Petru Santeiu, refuză să lase racheta din mână, astfel că ne așteptăm la alte performanțe din partea longevivului sportiv.

„Cu bani puțini se fac performanțe, cu bani mulți șmecherii și afaceri. În anul 2016 dublu campion național, simplu și dublu. În 2017 campion național la dublu și loc trei la simplu, la Cluj. În 2018, campion național la simplu la Galați. În 16-19 mai 2019, campion național pe echipe, la Adjud”, transmite Petru Santeiu.

 

Citește și:

Petre Santeiu, medalie de bronz la dublu, la Campionatul European de Tenis pentru Seniori

Petre Santeiu, din nou campion național la tenis de câmp atât la simplu cât și la dublu

Tenismanul turdean Petre Santeiu a câștigat o medalie de aur și una de argint la competiția internațională de la București, Altius Tennis Cup

Turdeanul Petru Santeiu, 11 medalii în turnee de tenis din 2013

Expo Santeiu 2013

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh