26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sambata 6 iulie incepand cu ora 21:45 va avea loc la Cluj Napoca Hoia Baciu Night Run – World Most Haunted Forest prima alergare tip trail running de noapte din Cluj Napoca in renumita Padure Hoia hoia baciuBaciu cu siguranta cea mai misterioasa padure din Romania. Nu putini au fost cei care au afirmat ca Padurea Hoia – Baciu este Triunghiul Bermudelor din Romania. Aceasta padure are un numar impresionant de mituri si legende. Se poate spune ca fiecare turist care vine pana aici creaza o noua legenda. In ciuda faptului ca este foarte putin cunoscuta, Padurea Hoia – Baciu atrage extrem de multi curiosi.

Sambata peste 500 de alergatori vor alerga la lumina frontalelor in, se spune, cea mai bantuita padure din lume.

Evenimentul organizat de Sport Management Events si sustinut de partenerul principal Electroglobal isi propune sa promoveze in tara si in lume aceasta padure spectaculoasa, sa o protejeze sustinand activitatile ONG-urilor de mediu si sa dezvolte dragostea pentru sport in general si alergare in particular ale participantilor si sustinatorilor.

www.hoiabaciunight.run

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh