28
Joi, Mar
23 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tinerii boxeri din Câmpia Turzii au avut o comportare exemplară la cea mai recentă competiție la care au participat, Centura Păltiniș. Doi dintre ei au reușit să câștige „centura” la categoria lor de vârstă și box agm campia turziigreutate.

Clubul Sportiv Municipal din Sibiu, Federația Română de Box și Consiliul Județean Sibiu au organizat cea de-a treizeci și una ediție a celebrei întreceri pugiliste, Centura Păltiniș, în zilele de 27 și 28 septembrie, la startul căreia s-au aliniat boxeri de la cluburi importante din țară.

În prima zi a evenimentului sportiv găzduit la Sibiu, de Aquafun din cartierul Ștrand, au avut loc semifinalele, iar în cea de-a doua s-au desfășurat finalele, în cadrul cărora cei mai buni pugiliști s-au luptat pentru supremație la categoria lor. 

Primul câștigător din Câmpia Turzii este vicecampionul național, la categoria cadeți, Iosif Bândulă, concurând la  categoria 50 kg, a reușit să învingă în finalele competiției sibiene, forțându-l pe antrenorul adversarului său să arunce prosopul, astfel că, prin abandonul sportivului din Alba Iulia, sportivul din Câmpia Turzii a urcat pe prima treaptă a podiumului. La fel a făcut un alt sportiv valoros al clubului de box AGM Câmpia Turzii, Casian Cosma, la juniori, categoria  48 kg.

La prima sa participare într-o competiție, Gașpar Marcel, a reușit să obțină locul doi.

Toți acești merituoși boxeri sunt antrenați de inimosul antrenor Edmund Dandoczi și fiul acestuia, Daniel Dandoczi, sub culorile clubului de box AGM Câmpia Turzii. 

„O competiție destul de tare, cu renume în țară. Boxerii noștri au lăsat o impresie frumoasă dar în continuare avem dificultăți cu participarea la competiții, doar din sponsorizări, și sperăm să ducem mai departe boxul la Câmpia Turzii cât mai sus”, ne-au transmis aceștia după competiția din orașul președintelui Iohannis.

Iată că, boxerii din Câmpia Turzii, antrenați în ring de veteranul Edmund Dondoți și de urmașul acestuia, confirmă, competiție după competiție, valoarea lor sportivă și fac o bună imagine în țară Câmpiei Turzii, un oraș cu veche și bogată tradiție pugilistică. Tocmai de aceea, considerăm că acești sportivi și antrenorii lor ar merita un sprijin substanțial și consistent din partea autorităților locale și a investitorilor din oraș.

Felicitări tuturor!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh