27
Dum, Sep
58 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

 Pentru a veni în întâmpinarea multiplelor solicitări primite în ultima perioadă de timp, Consiliul Județean Cluj informează publicul interesat asupra faptului că, începând de marți, 22 octombrie 2019, stadionul cluj arenaCluj Arena oferă o nouă facilitate cetățenilor. Mai precis, este vorba de două noi dispozitive electronice de tip „POS”, prin intermediul cărora se vor putea efectua plăți fără niciun comision, într-un timp extrem de scurt și în condiții maxime de siguranță.

            Astfel, din această săptămână, în cadrul Cluj Arena se vor putea achita prin intermediul cardului bancar nu mai puțin de 47 de taxe și tarife diferite, plăți care până acum se realizau doar cu numerar sau cu ordin de plată. În principal, prin intermediul acestui serviciu de plată POS, clienții își vor putea achita abonamentele la sala de fitness, taxa pentru închirierea sălii de conferințe, tariful pentru închirierea diverselor spații  multifuncționale, etc. De asemenea, tot prin intermediul POS-ului se vor putea achita și abonamentele de parcare sub/supraterană, cu excepția tichetelor de parcare pe oră, care vor putea fi procurate, la fel ca până acum, de la automatele specializate din cadrul parcărilor.

            Reamintim totodată faptul că această facilitate de plată POS este disponibilă şi la sediul Consiliului Județean Cluj. Astfel, fără a suporta niciun fel de comision de tranzacționare, cetățenii pot achita la casieria Consiliului Județean diferite taxe în domeniul urbanismului și al autorizării lucrărilor de construire, taxe speciale pentru eliberarea de copii și extrase ale documentelor deținute în arhiva instituției sau ale celor care constituie informații de interes public, tarife pentru ghidaje turistice de specialitate, chirii, redevențe, etc. Bineînțeles, cetățenii vor putea opta, în continuare, să achite în numerar sau cu ordin de plată.

           

 

Biroul de presă

23 octombrie 2019

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh