20
Dum, Sep
38 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Debut cu dreptul în cupele europene pentru magnificii noștri!potaissa turda

ZRHK TENAX Dobele - AHC Potaissa Turda 35-38 (16-19)

Pentru formația noastră au marcat: Szoke (5), Terzic (5), Ghiță (4), Talas (4), Pavel (4), Cîntec (3), Iancu (3), Șandru (2), Ghivil (2), Pințoiu (2), Lazăr (1), Pop (1), Thalmaier (1), Savic (1)

După o partidă controlată în totalitate de băieții noștri, Potaissa Turda a câștigat meciul disputat sâmbătă, în Letonia! 

Declarații după victoria din Letonia, publicate pe pagina oficială a formației turdene:

Horațiu Gal: „Calificarea se joacă în ambele manșe. Într-adevăr este o victorie importantă, am reușit să terminăm meciul așa cum ne-am propus, cu o victorie și fără jucători accidentați. Principalul nostru gând este meciul de la Făgăraș de joi seara.”

Alexandru Ghivil, MVP-ul partidei: „Sunt foarte bucuros de această victorie și sunt mândru de băieți și mă bucur că i-am putut ajuta. Orice e posibil la Turda, dar ne vom pregăti și mai bine tocmai pentru a nu fi loc de surprize. E un program încărcat, dar ne vom mobiliza și sperăm să iasă lucrurile cât de bine se poate.”

Dragoș Iancu: „Calificarea se mai joacă, totul este posibil. Este foarte bine că am câștigat la trei goluri. A fost deplasare lungă, dar am gestionat-o bine și asta s-a văzut pe tabelă. Sperăm să câștigăm și în meciul retur de acasă. Ne dorim să câștigăm și la Făgăraș, vrem cele trei puncte, pentru a rămâne în fruntea clasamentului și duminică o nouă victorie în fața suporterilor.”

Returul este duminica viitoare în sala „Gheorghe Barițiu” (ora 18:00).

Sursa foto: https://www.facebook.com/potaissaturda/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh