19
Ma, Mar
14 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminică, 24 noiembrie, de la ora 18, handbaliștii de la Potaissa Turda joacă partida retur cu formația letonă ZRHK TENAX Dobele, la sala „Gheorghe Barițiu”.retur cupa challenge

Partida tur a fost câștigată de „magnifici” cu scorul de 38 la 35, la pauză 19 la 16 după o partidă viu disputată.

Tehnicianul formației Potaissa Turda, antrenorul emerit Horațiu Gal (foto), are la dispoziție întregul lot de jucători, fiind pentru prima dată în acest sezon când niciun handbalist turdean nu este indisponibil.

Ca în fiecare an, handbaliștii turdeni și-au stabilit printre obiective și cucerirea Cupei Challenge, mai ales că este ultima ediție a acestei competiții.

Începând de sezonul următor, Federația Europeană de Handbal a anunțat că această competiție va fi înlocuită de o nouă versiune a Cupei EHF. Cu atât mai important devine acest trofeu, cu cât este ultima ediție iar echipele participante mai puternice ca niciodată.

Atât Horațiu Gal cât și președintele Flaviu Sâsâeac sunt optimiști în ceea ce privește calificarea în runda următoare. Cu toate acestea, handbaliștii turdeni se bazează foarte mult pe sprijinul tribunei, așa că suporterii sunt așteptați, cu mic cu mare, la Sala Gheorghe Barițiu pentru a susține echipa în meciul retur contra echipei polone, duminică, 24 noiembrie, de la ora 18.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh