04
Lun, Mar
21 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Șahiștii turdeni, pregătiți de antrenorul Marin Fântână, au obținut noi rezultate de excepție, de această dată la Turneul de Șah de la Cluj Napoca, desfășurat sâmbătă, 14 decembrie.sah turda

Reprezentanții noii generații a șahului turdean, Noelia Cristurean, Andreea Cristurean și Răzvan Hegheș s-au clasat pe prima treaptă a podiumului, iar colegii lor, David Halas și Eduard Graur au obținut locul II, respectiv III.

Cei mai avansați, nu s-au lăsat mai prejos, obținând locurile II, III și IV, prin Andrei Străjan, Blanca Pap și, respectiv Pataki Dragoș. Ei au participat la Turneul de Avansați „„Vine Moșul” de la Cluj -Napoca.

În fine, dar nu cea din urmă, s-a dovedit Iulia Pamfilie (foto stanga), care a obținut locul I la Turneul de începători „Vine Moșul”, desfășurat tot la Cluj-Napoca, în organizarea Bibliotecii Județene „Octavian Goga”.

Antrenorul Marin Fântână îi felicită pe toți și le urează o vacanță de iarnă plăcută, declarând, totodată, că este mândru de ei, de toți!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh