18
Joi, Apr
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potaissa Turda va susține azi, de la ora 16, o primă partidă amicală, pe teren propriu, în compania celor de la Minaur Baia Mare.

Sunteți așteptați la sala Gheorghe Barițiu, cu mic cu mare, intrarea fiind liberă.potaissa turda minaur baia mare

După această primă partidă de verificare, în perioada 23-24 ianuarie, handbaliștii turdeni vor întoarce vizita maramureșenilor, participând la un turneu găzduit de formația din Baia Mare, unde vor juca, pe lângă gazde, în compania  echipelor CSU Suceava și CSM Reșița.

În 29 ianuarie, de la ora 17, sala Gheorghe Barițiu va găzdui partida AHC Potaissa AHC Dobrogea Sud, după care turdenii vor face, pe 2 februarie, deplasarea la Timișoara pentru partida cu Poli.

După 14 etape scurse din campionat, AHC Potaissa ocupă poziția secundă în clasament, chiar dacă are un meci mai puțin disputat, cu 28 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului Dinamo, care pare cea mai puternică formație în acest sezon. Pe locul trei se află CSM București, cu două puncte mai puțin decât Potaissa și un joc în plus disputat, iar pe poziția a patra reluarea campionatului îi găsește, oarecum surprinzător, pe cei de la Minaur Baia Mare.

 

Citește aici, mai multe despre actuala sesiune de pregătire a handbaliștilor turdeni: 

Reunirea lotului AHC Potaissa Turda: Noutăți, absențe, obiective, program

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh