27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O fetiță din Valea Largă, care iubește tenisul deși îl practică doar de câteva luni, a reușit să ajungă în finala competiției dotată cu Cupa Dr. Iuliu Hațieganu, desfășurată la Cluj-Napoca. Sâmbătă, 22 februarie 2020, micuța Diana Mădălina Călugăr a reușit 7 victorii, ajungând în finala competiției.santeiu petre

Ea a început să practice serios sportul alb din luna iulie 2019 când  părinții au adus-o la Turda prima oară, pentru a învață tenis sub îndrumarea prof. Petre Santeiu, deținător al mai multor titluri naționale si europene. Profesorul de sport care s-a pensionat  și își dedică timpul copiilor ce vor să învețe tainele tenisului, spune că „micuța Diana Mădălina CĂLUGĂR, vine vara, de trei ori pe săptămână, la orele de tenis, iar iarna, doară sâmbăta și duminica. Felicitări și să sperăm că suntem pe un drum bun!”, o felicită titratul profesor care, în ciuda vârstei, continuă să participe la competițiile de veterani.

Profesorul Santeiu și-ar dori să aibă cât mai mulți elevi tenace ca micuța Diana Mădălina, care să se dezvolte armonios din punct de vedere fizic și psihic și, de ce nu, să facă o carieră în sportul în care toate fetițele vor să o ia pe urmele Simonei Halep. t despre micuța pe care v-am prezentat-o azi, poate o să auzim mai multe peste ani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh